Velkommen til Høng Gymnasium og HF

 

På Høng Gymnasium og HF vægter vi faglighed, fællesskab og åndsfrihed. Vi er en lille skole med stort kendskab til den enkelte elev! På Høng Gymnasium og HF er vi stolte over at have plads til mange forskellige studieretninger - STX, HF og EUX – hvilket giver en levende og dynamisk skole.

 

Skolens kostafdeling har plads til 86 elever, der hver har eget værelse og adgang til en lang række spændende arealer inde såvel som ude.

Høng by er en lille by med stolte traditioner i forhold til skole- og foreningsliv – og ligger centralt placeret ved toglinje og tæt på nogle af Danmarks dejligste strande og rekreative områder.

 

Skolens motto er ”Plads til den enkelte!” På Høng Gymnasium og HF skaber vi læringsmiljø præget af støtte og udfordringer til den enkelte, så det er muligt at udfolde sit potentiale.

Vi uddannelser både for livet og for at skabe de bedste muligheder for at være rustet til at fortsætte i det videregående uddannelsessystem. 

Musik, morgensamlinger, sund madkultur, elevdemokrativ og masser af ide-rigdom præger skolens hverdag.

 

Henover året vil alle elever deltage i faste traditioner som Galla-fest, Oscar-uddeling, Alternativ Idrætsdag og Skolekomedie. Mens der på den enkelte årgang er særlige arrangementer knyttet til faglige aktiviteter som f.eks. studierejser og ekskursioner.

 

I mere end 100 år har vi uddannet studenter på Hovedgaden 2 i Høng. Det betyder også, at vi har en fast kreds af støtter omkring skolen, der er organiseret i Høng Samfundet.

Hvert år den 2. lørdag i september mødes skolens jubilarer til fælles spisning og gensyn med tidligere klassekammerater.

 

Høng Gymnasium og HF er med andre ord en moderne skole, der vægter elevernes dannelse, innovation og faglighed højt samtidig med, at vi holder fast i og dyrker særlige traditioner og værdier som læring i fællesskaber og demokrati.

 

 

 

  IMG 3835

Kontakt

Høng Gymnasium og HF, Hovedgaden 2, 4270 Høng Tlf. 5885 2636
Mail: hoeng.gymnasium@hoeng-gymhf.dk
CVR: 2996 8381  Bankkonto: 0519 0000226075 EAN: 57 98 00 05 56 591

Kontorets åbningstider: man- tor kl. 8-15 fre kl. 8-14

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.