Nyt fra rektor

 

Så er skoleåret 2017/2018 i gang!

Det har været dejlige dage med både glade gensyn og de første møder med helt nye elever.

I denne uge har der været skolestart for 4 hf-klasser og 7 stx-klasser. I næste uge begynder 3 eux-klasser.

I uge 35 begynder den sidste eux-klasse, der er i gang med deres 4. år på uddannelsen.

Så i skoleåret 2017/2018 er der 3 uddannelsesretninger med i alt 333 elever på Høng Gymnasium og HF. 50 af disse elever bor på ”Kosten”!

 

Vi ved fra undersøgelser, at en gymnasial uddannelse er en rigtig god investering i fremtiden.

Uddannelsernes faglige brede gør det muligt at vælge mange veje siden hen.

Gennem undervisningen og de mange forskellige fagområder, du kommer til at arbejde med, bliver du klogere på, hvilken retning, der er den rigtige for dig.

 

Det kræver selvfølgelig meget af dig – både i forhold til at være forberedt til undervisningen, være aktiv og samarbejde konstruktivt med de andre elever og lærerne, du møder på din vej. Men vi har allerede nu fornemmelse af, at vi er omgivet af motiverede og aktive elever. Det sætter vi stor pris!

Nøgleord i vores sammenhæng er åbenhed og nysgerrighed. Det er vigtigt, at du nysgerrigt søger efter ny viden, stiller spørgsmål til stoffet og til de faglige problemstillinger, du bliver præsenteret for. Ligesom det er vigtigt, at du åbner dig mod verden og de nye faglige krav, du møder.

 

I den kommende periode er der en række aktiviteter, hvor du får mulighed for at åbne dig mod nye mennesker og indgå i nye fællesskaber:

  • Introtur for kostelever
  • Introtur for 1.g og 1.hf
  • Alternativ Krea-dag

Vi håber, du vil deltage aktivt og engageret, da vi ved, at det sociale element og fællesskabet har stor betydning for enhver elevs læring.

I den kommende periode vil ledelsen komme rundt i alle klasser. Begynder-klasserne skal orienteres om studie- og ordensregler. Mens ledelsen i dialog med fortsætterklasserne vil drøfte muligheder for at gøre en god skole bedre. Det glæder vi os meget til!

Store hilsner

Susanne Tellerup

Rektor

Kontakt

Høng Gymnasium og HF, Hovedgaden 2, 4270 Høng Tlf. 5885 2636
Mail: hoeng.gymnasium@hoeng-gymhf.dk
CVR: 2996 8381  Bankkonto: 0519 0000226075 EAN: 57 98 00 05 56 591

Kontorets åbningstider: man- tor kl. 8-15 fre kl. 8-14

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.