Publikationer

Årsskriftet


Årsskriftet udkommer ved juletid og indeholder en lang række artikler, skrevet af tidligere elever eller ansatte, og af nuværende personale. I Årsskriftet får man altid et godt indblik i skolens dagligdag . Årsskriftet sendes til alle medlemmer af Høng-Samfundet og til alle med interesse for skolen.


Forårshilsen


Helt ny tekst: Er et lille skrift, der specielt henvender sig til skolens jubilarer. Her kan blandt andet bringes beskrivelser af oplevelser efter Høng Gymnasium, og opfordring til at mødes til jubilarsammenkomst. Udsendelse af Forårshilsen til alle jubilarårgange, og til tidligere elever, hjælper os samtidigt med at vedligeholde vort adressekartotek over gamle elever. 

 

Høng Samfundet vil fremover i videst muligt omfang udsende Årsskrift, Forårshilsen, samt indbydelse til jubilarsammenkomst / gl. elevdag pr mail. Det sparer porto, samt sparer en del returneret post pga "ubekendt adressat". Vi beder derfor alle om at oplyse e-mail adresse til kassereren, Bertel Stenbæk, 
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt

Høng Gymnasium og HF, Hovedgaden 2, 4270 Høng Tlf. 5885 2636
Mail: hoeng.gymnasium@hoeng-gymhf.dk
CVR: 2996 8381  Bankkonto: 0519 0000226075 EAN: 57 98 00 05 56 591

Kontorets åbningstider: man- tor kl. 8-15 fre kl. 8-14

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.